Laten we eens kennismaken

Kelly Winters

“Voor mij is thuiszorg een wereld van verschil. Ik vind het heel aangenaam om bij mensen thuis te komen en de juiste zorg op maat te kunnen bieden”

Kelly is afgestudeerd als algemeen verpleegkundige en was 12 jaar werkzaam in de oncologie en nefrologie in het ZOL. Het is daar dat ze haar man Jo Reumers leerde kennen. Samen hebben ze een dochter van 8 jaar. Het zorgen zit haar in het bloed. Ze is klaar voor deze nieuwe uitdaging waarbij ze meer gerichte zorg kan bieden aan hulpbehoevende mensen.

 

Lieve Vandevenne

“De extra tijd die wij nu voor onze patiënten kunnen uittrekken is fantastisch! Wij zijn tenslotte mensen die zorgen voor mensen!”

Lieve studeerde 12 jaar geleden af als algemeen verpleegkundige en werkt sindsdien in de thuisverpleging. Ze woont in Geistingen samen met haar man Jurgen en zoontjes Cas en Gijs.

Haar passie voor zorg en de 12 jaar ervaring die ze opdeed in een grote organisatie neemt ze nu graag mee naar pluszorg, waar ze elke dag met de glimlach klaarstaat om haar patiënten in de watten te leggen.

 

Ilse Hamaekers

“Het geeft me enorm veel voldoening om elke dag opnieuw de nodige zorg te kunnen bieden aan mensen die het nodig hebben. De dankbaarheid van de patiënten… daar doen we het voor!”

Ook Ilse studeerde algemene verpleegkundig en heeft 18 jaar ervaring in de thuisverpleging. Samen met haar man Dirk en dochter Lena woont ze in Molenbeersel. In haar vrije tijd geniet ze van lezen en heeft ze een grote passie voor culturele reizen. Met diezelfde passie geeft ze nu een nieuwe wending aan haar professionele carrière.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *